Montmarket
4350 RILLETTES DE PORC / PORK RILLETTES (100% pork)

Bravčový Rillett - francúzska prémiová nátierka z pomaly pečeného bravčového mäsa so skutočne prémiovým zložením len 4 zložiek.

RILLETY

Z rady mäsových nátierok sa jedná o PRÉMIOVÉ PRODUKTY, ktoré sa vyrábajú pomalým pečením husacieho, kačacieho alebo bravčového mäsa, ktoré dosahuje podiel najčastejšie od 70% do 100%. Rillety Hénaff a Godard v našej ponuky patria medzi TOP VÝROBKY ktoré sú 100% z jedného druhu mäsa. Charakteristickú štruktúru rilletov tvoria jemné vlákna mäsa vo vlastnej šťave a masti.

Odporúčané servírovanie: teriny a rillety sa najčastejšie servírujú s opečenou bagetkou na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom.  Najčastejšie do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou alebo s cibuľovým čatní.
Po zohriatí aj do rizota, na pizzu, na cestoviny, do placiek alebo tortilly. Rýchla príprava teplého jedla:

  1. stačí zohriať v hrnci alebo na panvici a pridať na ryžu, na cestoviny, do tortilly či na pizzu
  2. zohriať v hrnci alebo na panvici, pridať paradajkovú omáčku, prípadne paradajky a pridať na ryžu, cestoviny, do tortilly alebo podávať s knedľou, zemiakovou kašou, zemiakmi či chlebíkom
  3. rillet je vhodný aj do hamburgerov ako trhané mäso

Zloženie: bravčové mäso* (106g na 100g výrobku), bravčová masť*, morská soľ*, korenie. *Pôvod Francúzsko.  

Bez farbív, bez konzervantov.

Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní.  Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff.  

Výživové údaje na            100g

Energia 406kcal /             1678kJ

Tuky                                    38g

z toho nenasýtené          

mastné kyseliny                  15g

Sacharidy                           <0,5g

z toho cukry                      <0,5g

Bielkoviny                             16g

Soľ                                          1g

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.